Biletele CFR se pot cumpara si online !

Incredibil dar adevarat !  Din data de 30.11.2009 de pe siteul cfrcalatori.ro se pot cumpara bilete online.  Initial trebuie facut un cont pe acelasi site si apoi se poate alege ruta, trenul si numarul de persoane. Plata se face cu cardul direct pe site (cu o solutie e-commerce de la Raiffeisen Bank). Dupa plata tipareste biletul si gata ! In tren e nevoie de bilet (sau de ID-ul biletului) si de actul de identitate pentru fiecare persoana care apare pe bilet (trebuie trecut si numele persoanelor care vor calatori) . Se pot cumpara bilete pt maxim 6 persoane la o tranzactie.

Cu aceasta varianta de cumparare online vor putea opera si agentiile de turim, la fel cu procedura de vinzare bilete de avion.

Nu credeam sa mai ajungem la plata online a biletelor CFR ! Mai ales acum cind circula din ce in ce mai putina lume cu trenul. La Agentia de Voiaj CFR din Arad inca nu se poate plati nici cu cardul. Trebuie sa scoti bani de la bancomat (noroc ca e chiar in geamul Agentiei) ca sa platesti biletul. Inteleg ca in curind se va putea plati cu cardul si la Agentia din Arad.

Eu inca nu am incercat sa cumpar online bilete dar sper sa functioneze corespunzator.

Conectarea si inregistrarea unui nou utilizator se face aici.

2 comments for “Biletele CFR se pot cumpara si online !

  1. Ioan Prohaszka
    13/03/2011 at 08:56

    Nu e bun link-ul pentru conectare si inregistrare. Se pare ca l-au schimbat. Acum e https://bilete.cfrcalatori.ro/vanzare/loginuser.aspx

    • 13/03/2011 at 09:30

      Multumesc pt observatie. Am modificat deja link-ul in articol. Efectiv nu am luat inca bilet CFR online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *