Concediu 2010 – Venetia

Pe drumul de la Rabac (Croatia) spre Sirmione (Italia) am facut un popas la Venetia. Nu se putea un concediu fara o vizita la Venetia !

Am parcat in Mestre linga Hotelul Delfino (acolo unde am stat in excursia din februarie 2010) si am luat autobuzul spre Venetia din statia de autobuz din fata Hotelului. Am prins o zi cu o caldura torida in Venetia. Turistii erau sensibil mai multi decit in iarna. Erau din toate colturile Pamintului, parca atrasi ca un magnet de frumusetea Venetiei. Unii erau la prima vizita – si asta se vedea in modul cum privesc cladirile, iar altii – ca si noi aveau mai multe vizite la activ.

Din Piazzale di Roma am mers agale spre Piata San Marco, cu o oprire traditionale la Ponte di Rialto. Iata mai jos citeva imagini din Venetia in 07.07.2010:

Intr-o Piata din Venetia am descoperit un magazin (in care se vindeau haine pt barbati) care avea numele meu (era un dublu C la terminatie):

Gondolierii isi promovau serviciile printre turisti, si aveau si succes, mai ales la turistii care veneau pt prima data la Venetia:

Mai jos puteti vedea cita lume era in Piata San Marco:

Din pacate timpul a trecut extrem de repede si a trebuit sa mergem spre Mestre si de acolo cu masina spre Sirmione. Ca de obicei o vizita la Venetia iti aduce mereu ceva nou, desi locul este acelasi, doar oamenii sunt altii !

Toate imaginile realizate la Venetia le puteti vedea aici.

Filmele realizate la Venetia le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *