Bucuresti – 2011 (5) – Ghiocei de vinzare pe autostrada !

Ieri, 09.03.2011 veneam de la Arad spre Bucuresti. Pe autostrada Pitesti – Bucuresti, cu aproximativ 30 de km inainte de Bucuresti drumul trece printr-o padure. Pe marginea drumului erau mai multe persoane care aveau de vinzare ghiocei. Asa ceva cred ca e unic in lume !

Imaginea am realizat-o cu telefonul mobil – in timpul mersului – si din pacate nu am reusit sa-i imortalizez efectiv si pe vinzatori.

Mi-am amintit ca pe acelasi drum, inainte de 1 martie, am vazut aceeasi vinzatori de ghiocei. Si anul trecut, tot inainte de 1 martie am vazut vinzatori de ghiocei, exact in acelasi loc.

Deci probabil ca e un obicei sa vinzi ghiocei pe marginea autostrazii. Desi avem putini km de autostrada, putem cumpara ghiocei direct de pe autostrada ! Iata ca suntem si noi originali cu ceva si se gasesc intreprinzatori cu servicii inovative !

Din mers nu am vazut exact daca aveau case de marcat sau poate emiteau facturi si chitante. Probabil ca in boscheti era si organul de control care sa-i verifice si sa opreasca evaziunea fiscala !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *