Craiova – iunie 2011

In dupa amiaza celei de-a doua zile a delegatiei – 01.06.2011 – am pornit din Bucuresti spre Craiova, prin Pitesti. Din Pitesti spre Craiova am mai fost data trecuta asa ca deja am mers pe un drum cunoscut. Drumul a fost destul de bun si trecea printr-o zona de dealuri si de cimpie. In Craiova din nou m-am lovit de un drum inchis cu 500 m inainte de Hotel. M-am invirtit pe citeva stradute inguste pina am gasit Hotel Jiul, locul unde m-am cazat:

Este un hotel mai vechi dar bine modernizat. Mi-am dus bagajele in camera si am plecat repede spre centrul orasului sa realizez citeva imagini. Era deja ora 20. In centru am vazut lucrarile mari din cauza carora artera principala a orasului era inchisa pe o portiune:

Am gasit repede cladirea Prefecturii in fata careia era o fintina arteziana impresionanta:

Mai mult decit atit am vazut ca jeturile de apa se miscau pe ritmuri muzicale:

Tot in aceeasi piata era si o impresionanta expozitie de flori:

Era multa lume in piata si in special copii care se uitau fascinati la fintina muzicala. Sincer sa fiu si pe mine m-a impresionat. Oare cit sa fi costat ?

Fintini mai mici erau si pe artera – Cl. Unirii – care pleaca din piata:

Linga fintini erau multe terase care erau pline de consumatori. M-am mai plimbat pe Cl. Unirii si am mai vazut citeva cladiri vechi si interesante:

Tot in zona centrala am mai vazut niste puncte de informare, dar nu toate dintre ele erau functionale:

Plimbarea mea prin Craiova s-a incheiat relativ repede intrucit s-a facut seara.

Joi dimineata – 02.06.2011 am ajuns pe platforma Electroputere, acolo unde este in constructie primul Mall din Craiova. Totul este dezafectat si in doua hale imense se lucreaza la reamenajare si adaptare pt noul Mall. Incredibil cum evolueaza lucrurile. Pe toate vechile platforme industriale se construieste acum altceva: locuinte sau Mall-uri !

Aproape de prinz am plecat din Craiova spre Drobeta Turnu Severin.

Toate imaginile realizate la Craiova in 01.06.2011 le puteti vedea aici.

3 comments for “Craiova – iunie 2011

  1. lucia vasi
    06/06/2011 at 17:04

    Arata bine Craiova. Fantana este chiar impresionanta. Mi-ar placea sa avem si la Arad ceva asemanator…………

  2. dana
    06/09/2011 at 10:55

    piata centrala craiova. fara casa de marcat. nu se bate la fiecare client. terasa ilegala cu mici NU are cele patru autorizaţii, de la Pompieri, Mediu, Sanitar-Veterinară pentru alimente, bucătărie, autorizatia de alimentatie publica de la primarie, certificatul de urbanism sau aviz constructie terasa, grup sanitar , apa curenta calda, vestiar, grup sanitar cu dus pentru angajati si grup sanitar pentru clienti. fura curent.nu au contoar si sunt racordati ilegal !!!marcea marcel ce face? dar chiroiu daniela ce verifica? dar stelian voinea? jane pargaru de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ? sprijiniti de hotul sef bogdan apostol care nu se satura cu salariu de 8000 ron si mai fura si cu mihai inspoctor piata mare care e socrul lui sas viceprimar desfasoare ce activitati ilegale vor ei, portocalii acoliti. nu taie facturi sii chitante pentru anumite mese dar incaseaza, incaseaza si majorari dar pe facturi nu apar. i-au dat lui marin lumanare tiganul (cu care beau sambata dimineata la el la birou) peste 12 MAGAZINE inchiriate de la primarie cu sume f mici si SUBINCHIRIATE PE SUME FOARTE MARI DESI LE ESTE INTERZIS SI STIPULAT IN CONTRACTE !!! nu se permite accesul pentru aprovizionare, nu se permite parcarea in jurul pietei nici pentru clienti nici pentru vanzatori dar taxe se percep. nu se da drumul la ventilatoare !!! si-au bagat prin interpusi f multe dozatoare automate de cafea legate la curent fara sa inregistreze. CURTEA DE CONTURI si auditul intern sau corpul de control al prefectului ce fac? toti fura si fac abuzuri! pana si taxatoarele au fost transformate in maturarese si femeile de serviciu au devenit taxatoare. au bagat sofer pe ion peste noapte-ruda cu marinica!!! au bagat casieri care castiga peste 2000-2500 lei si in valea rosie inspector tanar fara studii superioare fara sa vina la program si care abuzeaza ca e prieten cu viceprimarul si cu seful de la politia locala !!! noroc ca pe unii i-au mai filmat si inregistrat oameniii cu telefonul asa ca nu pot sa santajeze la nesfarsit !!!macar daca pietele sunt srl sa se faca o inspectie fiscala ceva!nici cu PSI – I.S.U. NU CORESPUND. NU SUNT EXTINCTOARE !!! NU ESTE PERSONAL PREGATIT SI CALIFICAT. DE S.S.M. CE SA MAI VORBIM.CONDUCATORII/INSPECTORII SEFI/ DIRECTORII INSTITUTIILOR ABILITATE SA CONTROLEZE SA CONSTATE SA INCHIDA SA SANCTIONEZE SUNT PORTOCALII, si prieteni si rude si asociati!!! GARDA FINANCIARA SA FACA CEVA , MACAR EI SUNT MAI CURATI SI ISI FAC TREABA !!! sa traiti bine portocaliu verde si albastru !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *