Drumul Arad – Sibiu – 26.01.2012

Azi 26.01.2012 am fost pe drumul Arad – Sibiu si retur. Trebuia sa ajung de fapt pina la Poiana Brasov, dar din cauza starii drumurilor din toata tara, si in special a blocarii iesirii din Bucuresti spre Ploiesti, s-a anulat intilnirea la care trebuia sa particip si m-am intors acasa.

Am plecat foarte devreme din Arad. Drumul era destul de aglomerat cu TIR-uri care au pornit dis de dimineata ca si mine. Drumul era in stare foarte buna, cu exceptia gropilor de pe ambele sensuri in special in jur de Ilia, centura Deva si Orastie. M-am zguduit de citeva ori trecind peste unele dintre ele pe care nu le-am vazut. ! De la Orastie se vedea zapada pe cimp dar pe sosea era OK. De la Sebes era mai multa zapada pe cimp iar pe sosea era un mic strat de zapada topita si umeda, dar se putea circula bine.

In Sibiu a nins de doua zile si era un strat destul de gros de zapada. Pe strazile principale zapada era curatata si se putea circula destul de bine. Pe la prinz inca am mai vazut utilajele de dezapezire lucrind pe strazi.

La intoarcere  drumul a fost perfect circulabil si nici nu erau prea multe masini pe sensul meu de mers. Doar de la Mindruloc (aproape de Arad) a inceput sa ninga (mai mult lapovita decit zapada)  si  nu s-a oprit pina la Arad.

1 comment for “Drumul Arad – Sibiu – 26.01.2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *