Reincarcare directa de la bancomat pt cartele preplatite de telefonie mobila

Am citit recent ca UniCredit Tiriac Bank a lansat la inceputul acestui an un nou serviciu, care permite reincarcarea cartelelor de telefon mobil preplatite la orice bancomat (ATM) sau multifunctional non-stop banking (BNA) din reteaua bancii, fara niciun cost suplimentar pentru clienti.

In premiera pentru piata bancara din Romania, UniCredit Tiriac Bank ofera o solutie foarte accesibila, rapida si avantajoasa pentru reincarcarea cartelelor la oricare dintre marii operatori de telefonie mobila: Vodafone, Orange si Cosmote.

Reincarcarea se face automat pe numarul introdus de client in momentul reicarcarii – clientul nu mai trebuie sa trimita catre operator un cod si sa astepte ca suma sa ii fie transferata pe cartela. Serviciul este disponibil pentru intreaga retea de ATM-uri UniCredit Tiriac Bank, folosind cardul de la orice banca, sau pentru oricare dintre BNA-urile aceleiasi banci, folosind fie un card bancar, fie numerar.

Ieri am verificat si eu acest serviciu la un ATM UniCredit Tiriac Bank. Dupa introducerea cardului si a PIN-ului se alege serviciul de Reincarcare cartele, operatorul si suma reincarcata din mai multe variante disponibile (minim 5 Euro). Apoi se introduce numarul pt care se doreste reicarcarea, se valideaza si gata. Din bancomat se listeaza si o chitanta unde se inscrie suma si numarul reincarcat. Apropape instant pe numarul respectiv  se primeste un SMS de informare a reincarcarii si creditul este deja disponibil.

Locatiile ATM si BNA ale UniCredit Tiriac Bank le puteti vedea aici.

Pina acum am mai putut reincarca cartela de telefon mobil folosind cardul de la orice banca la ATM-urile BCR. Dar aici pe chitanta era inscris codul de reicarcare care trebuia trimis catre operatorul respectiv (Vodafone, Orange si Cosmote)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *