Poiana Brasov – februarie 2012

Din a treia incercare am ajuns in sfirsit la Poiana Brasov ! Prima data m-am intors din drum la Sibiu, in 26.01.2012. A doua oara trebuia sa merg in 05.02.2012, dar s-a anulat din nou intilnirea din cauza caderilor abundente de zapada in perioada respectiva.

A treia oara am pornit la drum duminica 26.02.2012 si de data asta am si ajuns la destinatie. Am pornit dimineata devreme si drumul a fost destul de liber. Drumul a fost uscat si nu se vedea decit putina zapada e cimp. Pe sensul meu de mers nu am intilnit decit putine gropi ! Nici in Sibiu si nici in Brasov nu erau decit urme de zapada. Am ajuns in 7 ore, cu doua pauze in Sebes si in Sibiu. In Poiana Brasov era zapada si atunci cind am ajuns tocmai a inceput sa ninga. Am stat la Hotelul Piatra Mare. Atit cazarea cit si masa au fost foarte bune. Pt prima data am stat intr-o camera in care paturile erau in partea de sus a camerei, practic erau la mansarda. Pina la paturi trebuia urcata o scara destul de abrupta, cam periculos in anumite momente:

Luni 27.02.2012 am reusit sa fac o scurta plimbare prin statiune. Nu prea am vazut turisti, probabil deoarece era o zi de luni.

Imaginile realizate in 27.02.2012 in Poiana Brasov le puteti vedea aici.

M-am intors spre casa marti 28.02.2012. In Poiana Brasov a mai nins putin la prinz, atunci cind am plecat. Dar la Brasov nu ningea si pe drum a iesit soarele. Drumul era uscat dar destul de aglomerat, mai ales din sensul contrar. Pe Centura Devei, in sensul spre Arad, am vazut adevarate cratere in asfalt, pe care din fericire am reusit sa le evit. In ultimii 2 ani s-a tot lucrat la Centura Devei, dar nu prea se vad rezultatele ! Acum nu am mai vazut sa se lucreze, si doar pe o mica portiune se foloseste acelasi sens (cite o banda pt fiecare sens de mers) in rest circulatia se desfasoara pe cite 2 benzi pe ambele sensuri.

Drumul a fost la fel de bun pina la Arad, asa ca am ajuns cu bine acasa.

2 comments for “Poiana Brasov – februarie 2012

  1. dan olteanu
    01/03/2012 at 20:21

    frumoase imagini… mai ales pentru cineva care nu a avut parte decat de soare si temperaturi de 27-37 de grade. pacat ca nu s-a organizat in alta parte am avut un deja vu, dar poiana brasov a fost si va ramane perla carpatior nostrii.

    • 01/03/2012 at 20:42

      Iarna asta a fost si multa zapada. Luni cind am facut pozele nu prea erau turisti, cei de weekend tocmai au plecat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *