Din nou pe Autostrada Arad – Timisoara – 28.03.2012

In 28.03.2012 am fost din nou pe Autostrada Arad – Timisoara. De data asta am fost doar pe sensul de la Timisoara la Arad. La iesirea din Timisoara e slab semnalizata iesirea spre autostrada. Doar la iesirea din Dumbravita am vazut un panou de semnalizare.

Se lucreaza pe multe portiuni de autostrada si la pasaje si la parapeti. De asemenea se lucreaza si la iesirea spre Ortisoara – Seceani. Pe sensul spre Arad erau putine masini, dar spre Timisoara erau mult mai multe masini si in special TIR-uri. Tocmai aceste TIR-uri nu mai merg acum pe vechiul drum (DN69), asa ca pe acesta acum circulatia e mult mai lejera. Asfaltul e in buna stare asa ca circulatia se poate desfasura in cele mai bune conditii.

Se lucra si pe centura Aradului, am vazut portiuni destul de mari deja marcate. Probabil ca in citeva luni se va putea circula pe ambele sensuri de mers.

Aproape de iesirea de pe centura spre drumul Arad – Nadlac (linga Armonia) se vad deja lucrarile la Autostrada Arad – Nadlac.

Toate imaginile realizate in 28.03.2012 pe centura Aradului si pe Autostrada Arad – Timisoara le puteti vedea incepind de aici.

Alte informatii despre Autostrada Arad – Timisoara puteti citi aici.

1 comment for “Din nou pe Autostrada Arad – Timisoara – 28.03.2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *