Factura Cosmote se poate plati online cu cardul direct pe site

In sfirsit se poate plati si factura Cosmote online cu cardul din contul Webcare de pe site-ul cosmote.ro !

Pentru a crea un cont Webcare se poate intra de pe pagina cosmote.ro (accesind link-ul Webcare din dreapta sus) sau direct aici. Este nevoie de numarul de telefon, adresa de email precum si de nume utilizator si o parola (alese de dvs.) In contul webcare se pot vedea informatii legate de consumul la zi (Info cost), abonamente si factura. Mentionez ca se poate crea cont webcare si pt clientii care utilizeaza cartela reincarcabila Cosmote.

Azi am vazut ca meniul este putin modificat si a mai aparut o optiune: Plateste on-line. Se poate plati factura curenta, alta factura sau se poate plati in avans. Solutia de plata este pe platforma PayU (fosta Gecad). Inca nu am platit efectiv dar factura urmatoare o sa o platesc online.

Tot ca o noutate am vazut ca se poate incarca din contul Webcare o cartela Cosmote: de pe abonament, cu plata cu card bancar sau cu cod de reincarcare.

Actualizare 10.04.2012:

Azi am platit factura curenta online cu cardul din contul Webcare. Plata a fost OK. Am vazut tranzactia in asteptare pe cardul cu care am facut plata si am primit cele 2 mesaje de la PayU (pt confirmarea comenzii si pt confirmarea platii). O sa vad si in contul Webcare in cit timp va apare plata efectuata.

Actualizare 11.04.2012:

Comunicatul de presa din 11.04.2012 de pe pagina cosmote.ro il puteti citi aici.

Actualizare 12.04.2012:

Am verificat acum dimineata in contul Webcare si apare la suma de plata 0 si mai jos mesajul: Multumim, factura este achitata!
Si la Info Factura (1818) apare ca am platit. Deci totul e OK !

4 comments for “Factura Cosmote se poate plati online cu cardul direct pe site

 1. cosmin
  09/04/2012 at 10:07

  Nu functioneaza, e doar un buton pus aiurea. Cosmote isi bate joc de clienti. Poate l-au pus pe 1 aprilie.

  • 09/04/2012 at 10:32

   Buna ziua,

   Mi mi s-a parut ca ar fi OK ! Am intrat pina la plata efectiva si parea ca e OK. Oricum miine o sa fac o plata efectiva cu cardul si o sa scriu si in post.

 2. 06/08/2012 at 08:43

  nu merge imi spune ca nr de tel nu este bun si chiar este un abonament :))

  • 06/08/2012 at 08:56

   Ati reusit sa va creati contul webcare ? Eventual puteti contacta direct Cosmote cu formularul de contact disponibil la sectiunea Asistenta de pe site. Raspunsul vine dupa 1-2 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *