Craiova – aprilie 2012

In dupa amiaza celei de-a doua zile a delegatiei – 24.04.2012 – am pornit din Bucuresti spre Craiova, prin Pitesti. In Craiova m-am cazat la Hotel Andre’s asa ca nu am mai fost afectat de lucrarile de la pasajul suprateran din centrul orasului.

Mi-am dus bagajele in camera si am plecat repede spre centrul orasului sa realizez citeva imagini. Era deja trecut de ora 19.

Fintina arteziana era tot acolo, dar nu mai era in functiune si nici nu se mai auzea muzica:

In schimb erau deja in functiune fintinile din zona teraselor:

Terasele erau deja pline de lume, era deja primavara si la Craiova !

In toata zona centrala inca mai erau iepurasi si oua de Paste, semn ca la Craiova Sarbatorile de Paste inca mai sunt in amintire:

Miercuri dimineata – 25.04.2012 am mai vazut citeva obiective pt care de fapt am si mers in Craiova.

Dupa amiaza am plecat din Craiova spre Drobeta Turnu Severin – Caransebes – Timisoara – Lugoj – Arad. Chiar cind am plecat a inceput o ploaie torentiala cu grindina si a trebuit sa ma si opresc la un moment dat deoarece vedeam cu greu drumul.

Se lucra pe mai multe portiuni de drum intre Filiasi si Drobeta Turnu Severin, De asemenea s emai lucra si pe unele portiuni intre Drobeta Turnu Severin si Orsova dar se observau multe portiuni de drum deja reparate.

De data asta am mers si pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin si pe cea a orasului Caransebes, asa ca am mers din centura in centura. Din nou am vazut ce utile sunt aceste centuri pt cei care sunt in tranzit si nu doresc sa treaca prin orasele respective.

Toate imaginile realizate la Craiova in 24.04.2012 le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *