Concediu 2012 – Croatia – Mlini

Mlini este o mica localitate intre granita cu Muntenegru si Dubrovnik. Impreuna cu celelalte localitati – Cavtat, Plat, Srebreno si Kupari:

Localitatea este dispusa pe un deal plin de apartamente de inchiriat pt turisti:

Cred ca in fiecare casa exita astfel de apartamente de inchiriat. Cladirile sunt noi si bine intretinute. Peste tot e plin de flori frumos colorate:

Drumurile sunt toate in panta si foarte inguste. Trebuie ceva experienta la condus in asemenea conditii ! In localitate erau si citeva mici magazine, un chi0sc de presa si o statie de autobuz. Autobuzele circulau spre Dubrovnik circulau la fiecare jumatate de ora si pretul unui bilet este de 15 Kuna (aproximativ 2 Euro). Nu am fost cu autobuzul pina la Dubrovnik, ci doar cu masina si cu vaporul. Avantajul autobuzului este ca ajunge pina in centrul vechi si nu mai trebuie sa platesti parcarea in Dubrovnik. Parcare e destul de scumpa aici, o sa povestesc in articolele despre  Dubrovnik.

Localitatea are mai multe plaje amenajate. De la soseaua principala e ceva de coborit pina la plaja, printr-o padure de conifere si palmieri:

Detalii despre plaja urmeaza in urmatorul articol.

Imaginile din Mlini realizate in perioada 10-15.07.2012 le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *