Concediu 2012 – Croatia – Mlini – Plaja

De la soseaua principala trebuiau coborite mai multe trepte pina la plaja, printr-o padure de conifere si palmieri. Erau mai multe plaje amenajate, unde puteai gasi si locuri la umbra:

Plajele erau cu pietre si stinci, in Croatia e o raritate sa gasesti plaje cu nisip. Era util sa folosesti pantofi speciali cu care sa pori intra in apa, pt a nu fi deranjat de pietrele de pe plaja si din apa. Apa era extraordinar de curata si de calda. in filmul de mai jos puteti vedea cum arata plaja si apa:

La umbra erau amenajate si locuri de joaca pt copii:

Pe plaja erau si locuri unde turistii puteau sa-si schimbe hainele, prilej de reclama pt un magazin Lidl lare era in drumul spre Dubrovnik:

Pe aleea de linga plaja erau mai multe terase unde puteau servi bauturi si mincare si de asemenea si inghetata. Intr-o parte erau si locuri unde erau legate multe ambarcatiuni mici:

Turistii se puteau plimba si cu hidrobicicletele si cu skijet-ul:

In alta parte erau si niste dane unde veneau vaporase spre Dubrovnik (si noi am mers intr-una dintre zile) si de unde plecau vaporase in diferite excursii spre insulele din apropiere:

Pe plaja am vazut peisaje extraordinare cu o mare limpede care loveste in stincile de pe mal. Pe plaja si in apropiere am vazut doua lucruri interesante care mi-au apras atentia si despre care o sa povestesc in urmatoarele articole.

Toate imaginile realizate pe plaja din Mlini in perioada 10-14.07.2012 le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *