AFI Europe construieste mall in Arad

AFI Europe a primit autorizatia pentru construirea unui nou mall in Arad, au anuntat reprezentantii companiei.

Insa ce va face unica aceasta unitate de retail este ca ea va fi unita, prin intermediul unei pasarele, de mall-ul concurent, Atrium Center Arad, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

“Cooperarea cu Atrium Shopping Mall este in plina dezvoltare, avand in vedere ca ne dorim sa cream singurul centru de retail care sa deserveasca Aradul. Prin inglobarea in cadrul unui centru de retail a unui hypermarket, a unui magazin “do-it-yourself” si a unui mall care ofera moda, cinematograf si divertisment, putem, cu siguranta, sa venim in intampinarea tuturor nevoilor de cumparaturi pentru locuitorii orasului si pentru rezidentii din imprejurimi.

Cel mai mare avantaj il reprezinta distanta foarte mica pe care cumparatorii trebuie sa o parcurga, de 50 m, dintre viitorul parc de retail si mall-ul care exista deja”, a afirmat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Impreuna, cele doua proiecte vor furniza aproximativ 60.000 m2 de suprafata inchiriabila cu o gama variata de cumparaturi, se mai arata in comunicat.

Parcul de retail AFI Palace Arad va include un hypermarket, un magazin de tip “do-it-yourself” si unitati suplimentare de retail care vor fi amplasate in centrul municipiului Arad, insumand 3,5 hectare dintr-o suprafata totala de opt hectare.

Odata cu obtinerea autorizatiei de constructie, lucrarile la AFI Palace Arad vor incepe in urmatoarele luni, au anuntat reprezentantii companiei.

Aceasta unitate de retail se alatura celorlalte proiecte pe care compania le-a dezvoltat sau le-a inclus in strategia de investitii pe Romania, pentru perioada 2012-2013: AFI Palace Cotroceni Shopping Mall, AFI Palace Ploiesti Shopping Mall, AFI Palace Bucurestii Noi Shopping Mall si cladirii de birouri AFI Business Park Cotroceni.

Sursa: www.ziare.com

Detalii despre proiectul AFI Palace Arad puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *