Concediu 2012 – Bosnia si Hertegovina – Sarajevo – Hotel Italia

Am ajuns cu bine la Hotel Italia din Sarajevo, urmind exact traseul indicat de GPS, locul unde urma sa stam o noapte. Iata cum arata Hotel Italia:

Am avut cazarea rezervata pe booking.com. Am avut o camera mare cu un pat dublu si unul simplu, TV LCD, baie maree si un balcon mic. Exista parcare descoperita linga hotel  si parcare acoperita si monitorizata vizavi de hotel. si mplet utilata. In camera era disponibila si conexiune Wi Fi la Internet. Pretul camerei (pt 3 persoane) a fost de 60 de euro (in care era inclus si micul dejun). Se putea plati direct cu cardul sau in numerar, in moneda locala (marca convertibila) sau in euro. Am ales de platesc in euro si am primit si chitanta. Personalul de la hotel era tinar si foarte amabil. Toti stiau bine limba engleza, asa ca a fost o adevarata placere sa poti vorbi cu ei.

Micul dejun a fost destul de bun, cu exceptia faptului ca nu era cafea la automat sau la expresso si trebuia sa-si faca fiecare ness cu apa calda. Daca doreai sa sa comanzi cafea, atunci trebuia platit in plus. Nu prea am vazut asa ceva la un hotel de 3 stele, mai ales ca restaurantul era destul de sofisticat !

Am stat putin la hotel si apoi am plecat imediat sa exploram Sarajevo. Dar despre plimbarea prin Sarajevo in articolul urmator !

2 comments for “Concediu 2012 – Bosnia si Hertegovina – Sarajevo – Hotel Italia

  1. Adriana Tate
    31/08/2012 at 07:29

    Sint convinsa ca ati vazut minunate locuri. Si noi am fost plecati 7 zile,ne-am incarcat bateriile ,a fost minunat. Si voi vedeti multe in calatoriile facute.

    • 31/08/2012 at 07:58

      Am vazut pe facebook pozele tale din concediu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *