Noi informatii pe site-ul enel.ro – Ghidul clientului

Ieri 22.09.2012 am primit de la Enel mesajul de mai jos:

Stimate client,

Ne face plăcere să te anunțăm că am lansat broșura Ghidul clientului – energie pentru casa ta. Aceasta este disponibilă in Punctele Enel și pe site-ul nostru www.enel.ro și a fost elaborată pentru a te ajuta să obții cu minim de efort cele mai importante informații privind:

 • serviciile noastre;
 • documentele și pașii necesari pentru racordare;
 • factura de energie și tarifele in vigoare;
 • modalitățile de contact.

Consultă Ghidul clientului aici!

Îți mulțumim !

Echipa ENEL

Am verificat la adresa indicata si am gasit un ghid de 40 de pagini, bine structurat si accesibil.

Alte informatii despre Enel puteti citi aici.

2 comments for “Noi informatii pe site-ul enel.ro – Ghidul clientului

 1. mihai
  29/01/2013 at 14:03

  suntem o asoc.de locatari din bucuresti, sos.colentina 89, bloc 88. la parterul blocului, din constructie, este amplasat un punct de distributie al ENEL, un traf. cine poate fi proprietarul acestui spatiu? asociatia de locatari platesc o serie de dari catre stat fara sa incaseze nimic de la ENEL. Ce ne puteti sfatui sa facem ca acest lucru sa fie reglat?

  • dancioca
   29/01/2013 at 14:13

   Buna ziua,
   Nu lucrez la Enel, sunt doar un simplu client ca si dvs. Din pacate Enel e unic furnizor in Bucuresti asa ca e mai greu de facut un contract cu ei pt spatiu. E important daca dvs sunteti Asociatie de locatari sau de proprietari. Trebuie vazut in actele blocului statutul acelui spatiu. De asemenea trebuie vazut daca punctul respectiv este doar pt blocul dvs sau e si pt alte blocuri din zona. Daca e doar pt blocul dvs nu cred ca se poate face nici un contract din care sa rezulte avantaje pt asociatie. Puteti incerca o discutie dar cred ca nu e posibil nimic concret.
   Dan Cioca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *