Toamna pe Strandul Neptun din Arad

Duminica 21.10.2012 am mers pe Strandul Neptun. In sfirsit intrarea era libera ! Am mers pe podul de pontoane din spatele Primariei. Inca de pe pod era o priveliste ingrozitoare cu gunoi si pet-uri:

Imediat dupa ce am trecut podul m-a intimpinat harta despre care am povertit in articolul trecut.

Din pacate am ptut merge numai in zona comerciala si la casute. In cele doua zone cu bazine intrarile erau blocate si am putut sa ne uitam doar de dupa gard, de parca erau lagare:

Doar gardienii mai lipseau… Imi amintesc ce frumos era acum citiva ani, toamna, cind ne puteam plimba pe tot Strandul. Era liniste si un aer mult mai curat decit in oras ! Acum avem harti, bazine, garduri, lacate, zone, porti de acces …

Singura zona frumos amenajata era cea din jurul restaurantului Ratio Beach:

Aici erau multe mese ocupate in portiunea de linga Mures. Restul spatiilor comerciale erau inchise sau in stare deplorabila:

 

Am incercat sa mergem si in zona bazinelor mari, sa vedem daca nu cumva putem patrunde in zona interzisa, dar peste tot portile erau zavorite:

Am vizitat si zona dintre Muresc si gard. Aici eram ca in padure, dar ne-am bucurat ca putem circula liber:

Timpul a fost foarte calduroas si era multa lume la plimbare pe Strand. Pacat ca nu am putut merge peste tot, dar macar am vazut prin gard … 

Toate imaginile realizate in 21.10.2012 pe Strandul Neptun din Arad le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *