Autostrada Arad – Timisoara s-a mai lungit !

Am citit aici ca in 23.10.2012 s-a deschis traficul pe Tronsonul de autostradă Timisoara – Lugoj, lot 1, in lungime de 9,5 Km. Miercuri 24.10.2012 am avut drum la Timisoara. Am mers pe drumul obisnuit DN69 pina la Timisoara, iar la intors am venit pe autostrada sa vad noul tronson.

Am iesit din Timisoara spre Lugoj si dupa Remetea Mare s-a facut in sens giratoriu unde se poate deja intra pe autostrada. Practic aceasta este a doua intrare / iesire de pe autostrada spre Timisoara. Prima e cea de la Giarmata. Drumul este excelent, exista chiar si o parcare mare, aproape finalizata si se poate circula cu 130 km / ora. La ora cind am venit eu nu erau prea multe masini, probabil multi soferi nici nu au aflat de deschidetea traficului. Din pacate si la dus si la intors am avut parte de o ceata densa, dar se putea circula fara nici o problema.

Astfel, incepind de ieri s-au mai dat in functiune inca 9,5 km pe Autostrada Arad – Timisoara si se poate iesi si spre Remetea Mare. Incet – incet se va putea ajunge pina la Lugoj pe autostrada. 

Pe portiunea data in functiune in decembrie 2011 se lucreaza pe mai multe portiuni, in special la podurile peste Autostrada. De asemenea am vazut ca se lucreaza la refacerea asfaltului pe unele portiuni.

Iesirea spre Ortisoara – Seceani este aproape gata, mai e de lucru la sensurile giratorii de la iesirea de pe Autostrada. Pe sensul spre Arad erau putine masini, dar spre Timisoara erau mult mai multe masini si in special TIR-uri. Din pacate pe multe portiuni este restrictie de viteza la 80 Km/ora si 100 km/ora.

Imaginile realizate pe noua portiune a autostrazii in 24.10.2012 le puteti vedea incepind de aici.

Alte informatii despre Autostrada Arad – Timisoara puteti citi aici.

2 comments for “Autostrada Arad – Timisoara s-a mai lungit !

  1. Felicia
    25/10/2012 at 14:06

    Am fost si eu tot miercuri pe autostrada si am constatat ca din pacate asfaltul a inceput deja sa se degradeze in zona unde ruleaza rotile TIR-urilor, ba chiar au aparut si cateva gropi. Autostrada e noua si putin folosita! De ce nu se poate oare face nici un lucru de calitate in Romania?…

    • 25/10/2012 at 14:10

      Am fost si eu de mai multe ori pe autostrada si am remarcat ca e putin folosita, in special pe sensul Timisoara – Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *