Inlocuirea cartelei SIM la Vodafone

sigla_vodafoneScriam aici ca recent mi-am portat o cartela preplatita din Cosmote in Vodafone. Dupa citeva zile de la portare mi-am pierdut telefonul. E prima data cind mi s-a intimplat asa ceva, din aprilie 1997 de cind am telefon mobil ! Initial am vrut sa sun la Relatii Clienti, dar stiind ca e destul de greu sa intri in contact cu un operator am zis ca e mai bine sa-mi accesez contul MyVodafone si sa vad ce scrie acolo.

La Sectiunea Administrare am vazut ca apare si Anunta furtul sau pierderea unui telefon. Aici am apasat butonul Blocare cartela SIM si din acest moment nu se mai puteau efectua apeluri de la numarul de telefon si nici spre numarul respectiv. Tot acolo am mai introdus si un numar de telefon alternativ pt a putea fi contactat.
Pentru primirea unei noi Cartele SIM,am mers intr-un magazin Vodafone cu CI (pt identificare) si am platit taxa de schimbare a SIM-ului – 2 Euro. Taxa se retage din creditul existent, iar in caz contrar se face o reincarcare. Am primit imediat noua cartela SIM cu acelasi numar de apel si de asemenea mi-a ramas activa si extraoptiunea pe care am avut-o pe SIM-ul pierdut. Singurul lucru ce nu l-am mai putut recupera era agenda telefonica din cartela SIM. Oricum aveam putine numere in ea, asa ca nu am pierdut mare lucru !

1 comment for “Inlocuirea cartelei SIM la Vodafone

  1. Sabina
    29/06/2018 at 06:27

    La Orange, inlocuirea SIM-ului e gratuita. Am nr. din februarie 1998 si la un moment dat nu mai intra in retea, am primit alt sim, gratis. Apoi, iar am cerut alt sim, dar micro, pe urma am cerut nano. Ultima data l-am inlocuit in 2016 si tot gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *