Cumpararea online a rovinietei

sigla_roplatiRovinieta imi era expirata si am vrut sa-mi cumpar din nou online. Am utilizat site-ul www.roplati.ro pe care l-am mai folosit si anul trecut pt cumpararea rovinietei.

Inainte de plata trebuie facut un cont. Trebuie ales tipul de vehicul, perioada si apoi introduse tara de provenienta, data intrarii in vigoare (se poate cumpara cu maxim 30 de zile inainte), nr de inmatriculare si seria de sasiu. Se pot cumpara rovienete pt toate intervalele (7 zile, 30 zile, 90 zile si 12 luni).

Plata se poate face online cu cardul (procesarea este facuta de PayU) sau prin ordin de plata. Imediat dupa lansarea comenzi se trimite pe email factura proforma si dupa efectuarea platii se trimite pe email confirmarea platii, factura fiscala si rovienieta (la fel ca si cea cumparata de la statiile de alimentare cu combustibil). Totul e rapid si comod, deci va recomand cu caldura aceasta varianta de plata. E important de retinut ca se plateste efectiv doar valoarea rovinietei fara nici un comision suplimentar.

Pe site-ul www.roplati.ro am vazut ca se mai poate cumpara online si rovinieta pt Ungaria precum si se pot face reincarcari online pt operatorii de telefonie mobila din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *