Noi indicatoare rutiere in municipiul Arad

Din noiembrie 2012 a inceput montarea a 20-30 de stilpi de sustinere pt noi indicatoare rutiere in principalele intersectii din municipiul Arad. Sunt indicatoare mari care probabil vor indica iesirile spre centurile de ocolire si spre autostrada Arad – Timisoara.

Vineri 01.02.2013 am observat ca deja s-a montat si tabla indicatoare la indicatorul de pe Str. Padurii aproape de intersectia cu Cl. Bodrogului:

DSCF6963

Probabil ca in perioada urmatoare se vor montasi celelalte table indicatoare pe stilpii deja instalati. Astfel de indicatoare sunt foarte utile in special pt cei care nu sunt din oras si astfel pot fi directionati corespunzator.

2 comments for “Noi indicatoare rutiere in municipiul Arad

 1. Florin
  04/02/2013 at 23:05

  eram sigur că acei stîlpi de suștinere sunt pentru indicatoarele de ieșire al centurii de ocolire Arad. am mai văzut prin țară stîlpi de genul cum avem în Arad.

  • dancioca
   04/02/2013 at 23:13

   Da asa este, si in alte parti sunt astfel de indicatoare pe stilpi in forma de L. Sper sa puna cit mai repede si placile indicatoare si sa apara si indicatorul de autostrada. pe cel de pe Str. Padurii inca nu apare autostrada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *