Abonamente cu minute si SMS-uri nationale

femeie_cu_telefon_mobilIeri am vazut pe cosmote.ro ca au aparut si la Cosmote abonamente (pt persoane fizice) cu minute si SMS nationale. Astfel au aparut:

– abonament All Free 600 – 600 min nationale si internationale Zona I, 600 SMS-uri nationale si 200 MB trafic la pretul de 13 euro (inclusiv TVA)

– abonament All Free 1000 – 1000 min nationale si internationale Zona I, 100 SMS-uri nationale si 400 MB trafic la pretul de 21 euro (inclusiv TVA)

Detalii despre aceste abonamente gasiti aici.

Si la cartela a aparut deja extraoptiunea All Free care ofera 350 min nationale si internationale Zona I, 350 SMS-uri nationale si 100 MB trafic pt 5,89 euro credit (fara TVA). Detalii despre aceasta extraoptiune puteti citi aici.

Inca din toamna anului 2012, Vodafone a lansat o noua oferta de abonamente – Mega National – care au minute si SMS-uri nationale. Recent am vazut ca au aparut si abonamentele Mega National Plus – care ofera beneficii suplimentare pt cei care nu doresc telefon la abonare.

Deci incet – incet apare tendinta operatorilor de a oferi minute nationale, in care sunt incluse si minutele in propria retea si minutele in alte retele fixe si mobile. Astfel dispare necesitatea de a avea doua telefoane  pt a putea vorbi mai ieftin in fiecare retea.

Iata ca deocamdata exista astfel de oferte la Vodafone si Cosmote. Cu siguranta va urma Orange si poate RCS-RDS. RCS-RDS ofera doar nelimitat convorbiri in retea (spre fix si mobil).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *