Cardurile American Express® vor putea fi folosite pentru plata la terminalele instalate de UniCredit Tiriac Bank, la comerciantii parteneri

sigla_amex Unicredit Tiriac Bank a incheiat un acord cu Bancpost, banca ce detine licenta exclusiva de emitere si acceptare a cardurilor American Express® in Romania, prin care cardurile American Express® vor putea fi folosite si pentru plata la terminalele instalate de UniCredit Tiriac Bank la comerciantii parteneri. In Romania, Bancpost emite exclusiv trei tipuri de carduri de credit sub sigla American Express: American Express® Gold, American Express® Green si EuroLine American Express®.

Astfel, UniCredit Tiriac Bank si Bancpost sunt singurele banci din Romania care accepta carduri American Express pentru plata cu cardul la comerciantii parteneri. Tranzactiile realizate la POS-urile UniCredit Tiriac Bank sau Bancpost nu presupun niciun comision pentru clienti, indiferent de emitentul cardului. UniCredit Tiriac Bank opereaza in prezent o retea de aproximativ 12.800 si Bancpost de aproximativ 8.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti. UniCredit Tiriac Bank si Bancpost se angajeaza sa sprijine extinderea de acceptare a cardurilor American Express® in Romania.

Sursa: www.bancpost.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *