Dolce Sport transmite pentru prima data LIVE 3D o finala UEFA Champions League

sigla_dolce_sportFinala UEFA Champions League este transmisă de Dolce Sport, pentru prima dată în România, în format 3D.

Finala UCL, Borussia – Bayern, este transmisă în direct, în format 3D, în cadrul unui eveniment organizat pentru clienții Romtelecom. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 mai, la Cinema City Cotroceni.

Joi, 23 mai, vor fi anunțați cei 50 câștigători dintre clienții Romtelecom care s-au înscris la concursul desfășurat pe pagina de Facebook Dolce Sport.

Finala UCL poate fi urmărită în direct, de acasă, de toți clienții Dolce Sport, atât în format HD și SD, cât și în format 3D de către cei care dețin televizoare 3D full și decodoare HD. De asemenea, finala va putea fi vizionată  și de către clienții NexGen care dețin abonamente de televiziune digitală.  

Această transmisiune 3D este un experiment unic pentru Romtelecom, care va dura pe parcursul a peste 3 ore, în care se va desfășura finala UCL și va putea fi urmărită pe canalul creat special și exclusiv pentru acest eveniment, denumit Dolce Sport 3D.

Cum se recepţionează Dolce Sport 3D:

IPTV și DTH – canalul 299

Nextgen – canalul 199

Prin acest eveniment, Dolce Sport își continuă promisiunea făcută românilor de a le oferi conținut sportiv de cea mai bună calitate, spectacol adevărat și o experiență TV memorabilă.

Finala UEFA Champions League, Borussia – Bayern, se dispută sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Dolce Sport 1, Dolce Sport HD şi Dolce Sport 3D, cu faze video pe www.dolcesport.ro în timpul meciului.

Sursa: www.dolce-sport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *