Abonamente Tigru de la Orange

sigla_orangeDe azi 27.06.2013 a introdus si Orange o noua gama de abonamente, denumite Tigru, care ofera minute naţionale şi internaţionale către fix si SMS-uri nationale, inclusiv o varianta cu nelimitat.

Variantele de abonament Tigru sunt:

Tigru 8 – la pretul de 8 euro / luna (TVA inclus) – 300 minute naţionale şi internaţionale către fix, 300 SMS naţionale, 50 MB pentru internet pe mobil și 2GB spațiu de stocare în Orange Cloud

Tigru 11 – la pretul de 11 euro / luna (TVA inclus) – 450 minute naţionale şi internaţionale către fix, 450 SMS naţionale, 150 MB pentru internet pe mobil și 2GB spațiu de stocare în Orange Cloud

Tigru 16 – la pretul de 16 euro / luna (TVA inclus) – 750 minute naţionale şi internaţionale către fix, 750 SMS naţionale, 400 MB pentru internet pe mobil și 2GB spațiu de stocare în Orange Cloud

Tigru 30 – la pretul de 30 euro / luna (TVA inclus) – nelimitat minute naţionale şi internaţionale către fix, SMS naționale nelimitate, nelimitat acces la muzică prin Deezer, 500MB + 500 MB bonus pentru internet pe mobil, 5GB spațiu de stocare în Orange Cloud.

Inca din toamna anului 2012, Vodafone a lansat abonamentele Mega National, care aveau minute si SMS-uri nationale. Acestea au fost retrase de saptamina trecuta si in locul lor s-au introdus abonamentele Smart si Easy, care ofera doar minute sau SMS-uri nelimitate in retea sau SMS-uri nationale nelimitate. Din aprilie 2013 Vodafone a introdus abonamentele RED, care ofera minute si SMS-uri nationale nelimitate.

Primul abonament care ofera nelimitat minute nationale si internationale (spre fix) si SMS-uri in retea a fost abonamentul No Limit, introdus de Cosmote in iulie 2012. Din martie 2013, Cosmote a introdus si abonamentele All Free care ofera minute si SMS-uri nationale.

Deci in sfirsit iata ca a introdus si Orange oferte de abonamente cu minute si SMS-ul nationale si chiar si nelimitate ! Practic doar  RCS-RDS nu are in portofoliu astfel de abonamente. RCS-RDS ofera doar nelimitat convorbiri in retea (spre fix si mobil).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *