Cardurile American Express®, acceptate in reteaua de farmacii Sensiblu

sigla_amexBancpost, UniCredit Tiriac Bank si Sensiblu anunta lansarea primului parteneriat tripartit din Romania prin care toate cardurile emise sub sigla American Express® sunt acceptate la plata la terminalele POS instalate de UniCredit Tiriac Bank in cele peste 400 de farmacii Sensiblu – cea mai mare retea de farmacii sub acelasi brand din Romania. 

Parteneriatul incheiat cu Sensiblu reprezinta o premiera in Romania, fiind primul succes inregistrat in implementarea acordului de colaborare dintre Bancpost si UniCredit Tiriac Bank pentru extinderea acceptarii la plata a cardurilor de credit American Express®, urmand ca acest acord sa fie dezvoltat in perioada urmatoare prin inrolarea unui numar cat mai mare de comercianti parteneri. Ca urmare a acestui acord, toti posesorii de carduri American Express vor putea efectua plati si prin intermediul terminalelor instalate de UniCredit Tiriac Bank, insa doar la acei comercianti care vor incheia, treptat, parteneriate tripartite de acceptare cu cele doua banci. Ca si pana acum, cardurile American Express® sunt acceptate la plata la toti comerciantii parteneri care detin terminale POS instalate de Bancpost. Tranzactiile cu cardul realizate la comercianti prin terminalele POS nu presupun plata unui comision de catre clienti, indiferent de emitentul cardului. 

Bancpost emite, in exclusivitate pe piata din Romania, trei tipuri de carduri de credit sub sigla American Express: American Express® Gold, American Express® Green si, prin ERB Retail Services, EuroLine American Express®. Posesorii de carduri EuroLine American Express® beneficiaza pana pe 28 august 2013 de promotia “10% + 5% reducere”, prin care, la orice cumparatura de peste 100 de lei, primesc, pe langa discountul de 10% pe cardul Sensiblu si un bonus de 5% inapoi pe cardul de credit EuroLine American Express®.

Sursa: www.bancpost.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *