Concediu 2013 – Ungaria si Croatia

Iata ca a trecut si concediul din acest an !

Pentru a patra oara am mers in Croatia. De data asta am fost in Insula Krk in localitatea Malinska. Am plecat din Arad in 5 august direct spre Malinska, prin Ungaria, pe traseul:

2013_harta arad - malinskaIn Malinska am stat 10 nopti si urma sa ne intoarcem acasa cu o escala de o noapte la Belgrad. Totul a fost excelent iar marea extraordinar de limpede, la fel ca si in anii trecuti. Eram deja obisnuiti cu stincile si cu lipsa nisipului ! Am stat si la plaja dar am si vizitat citeva localitati din insula (Krk si Omisalj) De asemenea am vizitat din nou si orasul Rijeka.

Din pacate am avut un accident de masina in Rijeka si nu am mai putut folosi masina. Din aceasta cauza, in ultimele zile nu am reusit sa mai vizitam si alte localitati din Insula Krk. Spre casa am transportat masina pe o platforma, asa ca am venit direct spre casa, pe acelasi traseu pe care am venit, in data de 15 august.

Am facut 956 poze si 10 filme.

In zilele urmatoare o sa revin cu poze si filme realizate pe traseu si in fiecare localitate vizitata precum si cu scurte comentarii despre locurile vizitate precum si despre unele chestiuni interesante pe care le-am vazut.

Va invit deci sa cititi episoadele urmatoare !

Toate articolele din seria Concediu 2013 le puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *