Concediu 2013 – Croatia – Malinska – Apartments Lavande

croatia_insula_krkLocalitatea Malinska este la 15 km dupa ce se trece podul intre continent si Insula Krk. Indicatoarele rutiere sunt foarte clare in croatia si utilizind adresa din rezervare am ajuns cu bine la Apartments Lavande unde urma sa stam urmatoarele 10 zile.

Era un grup de 20 de cladiri patrate, construite in stinca, fiecare cu cite 4 apartamente (2 la parter si 2 la etaj), deci in total 80 de apartamente, dispuse de-a lungul unei sosele. Pe sosea, pe toata lungimea erau locuri de parcare pt cei care aveau cazare in apartamente. Cele de la parter aveau terasa deschisa, iar cele de la etaj aveau balcon cu vedere la mare (e adevarat ca mai erau si niste pomi intre balcon si mare !). Iata o vedere a apartamentelor dinspre sosea:

malinska (21)Si mai jos o vedere dinspre mare, pe drumul pe care vedeam de la plaja:

malinska (31)Am avut cazarea rezervata pe booking.com. Am avut un apartament mare (de 45 mp) cu 2 incaperi, baie si o terasa destul de mare. In camera care dadea din hol si un colt cu o bucatarie complet utilata (inclusiv cu masa) precum si 2 paturi single, masa mica, 2 fotolii, TV si mic dulap. In camera separata era un pat dublu mare si un dulap. Din pacate in apartament nu am avut conexiune Wi Fi la Internet. Aceasta era disponibila doar in zona receptiei unde era amenajat un loc cu o masa si banci. Pretul apartamentului (toate aartamentele erau pt 4 persoane, chiar daca noi eram doar 3) fost de 72 de euro/noapte (eram in august si preturile erau mai mari). Am platit direct in Euro, deci nu a mai fost nevoie sa schimb euro in kuna. Se putea plati cu cardul.

De pe terasa aveam o priveliste minunata cu marea:

malinska (56)Pe terasa era o masa cu scaune. Aici puteam lua masa si sa privim marea de un albastru infinit !

Plaja era la 5 minute de mers pe jos (e drept ca trebuia coborit pina la plaja).  Deci in fiecare zi am facut ceva miscare, in sus si in jos, dar a meritat !

Toate articolele din seria Concediu 2013 le puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *