COSMOTE Romania lanseaza un nou portofoliu de abonamente

sigla_cosmoteCOSMOTE România revoluţionează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovaţia prin simplitate şi comunicare nelimitată. De acum înainte, la COSMOTE, „nelimitat” nu va mai fi doar vârful de gamă, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente.

Aceasta este o călătorie de transformare în care ne-am angajat şi care va oferi simplitate şi calitate în beneficiul clientului, prin acţiuni eficiente, cu rezultate concrete. Cum fiecare nouă călătorie începe cu o altă abordare, astăzi le oferim clienţilor un nou portofoliu, mai simplu, prin care experienţa telefoniei mobile devine mai uşor de înţeles, pornind de la convingerea că valoarea se regăseşte în cele mai simple lucruri”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom şi COSMOTE România.

Adevărata valoare stă în lucrurile simple. Prin noul portofoliu Free, am dorit să schimbăm structura complicată a pieţei şi să oferim clienţilor noştri mai multă valoare în  planuri tarifare simple, centrate pe date. Astfel, începând de astăzi, clienţilor noştri le va fi mult mai uşor să realizeze cele mai potrivite alegeri în termeni de comunicare: ei pot beneficia de comunicare nelimitată în reţea şi de date mobile, precum şi de reportarea minutelor naţionale – începând de la abonamentul Free S”, a declarat Mathias Hanel, Chief Commercial Officer România.

COSMOTE România lansează astăzi portofoliul COSMOTE Free, oferind internet nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitată – în reţea şi către reţeaua fixă Romtelecom, SMS-uri în reţea nelimitate şi minute naţionale/internaţionale către zona 1. Începând de la abonamentul COSMOTE Free S, minutele naţionale/internaţionale către zona 1 vor fi reportate pentru luna următoare. Fiecare dintre planurile tarifare propuse este unic în categoria sa de preţ, fiind gândit pentru o nevoie de consum specifică şi reprezentând cel mai bun raport calitate – preţ.

În asociere cu noile planuri tarifare, COSMOTE furnizează cele mai bune oferte pentru smartphone-uri începând de la 1 leu. În plus, clienţii au posibilitatea de a cumula subvenţia la telefon atunci când achiziţionează două sau mai multe abonamente, existând, de asemenea, oferte speciale pentru cei care au deja un terminal şi nu doresc să beneficieze de reducerea de preţ. În linie cu strategia orientată către segmentul smartphone, prin noul său portofoliu, COSMOTE îmbunătăţeşte experienţa de utilizare prin includerea, ca bonus, a mai multor aplicaţii mobile în funcţie de planul tarifar ales.

Mai multe informaţii despre noile planuri tarifare sunt disponibile aici.

În plus, pentru clienţii care doresc să îşi extindă traficul de date recomandat, COSMOTE România lansează extraopţiuni noi care furnizează până la 4GB extra-trafic: opţiunile Connect Mobile Free şi 3 opţiuni BlackBerry Free – pentru dependenţii de BlackBerry.

Detalii suplimentare despre extraopţiunile Connect Mobile Free sunt disponibile aici.

Mai multe informaţii despre noile extraopţiuni BlackBerry Free sunt disponibile aici.

Sursa: www.cosmote.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *