Coada la Revolutia cumparaturilor !

Simbata 05.10.2013 am fost la Galleria Arad si am participat la Revolutie ! Era Revolutia Cumparaturilor ! Am cumparat si a cistigat dreptul de a sta la coada ! Am stat la o coada ca pe vremuri sa primesc un voucher ! Am stat la coada aproape 3 ore pina sa primesc mult asteptatul voucher ! Sunt alte vremuri dar obiceiurile sunt aceleasi ! Pe masura ce ne apropiam de depunerea bonurilor se gaseau cetateni care subit gaseau cunoscuti si se puneau la coada. Interesant era ca cei care intrau in fata erau tineri si impertinenti, grabiti si insensibili la putinele reprosuri venite de la cei au stat cu adevarat la coada.

Erau multi vizitatori veniti la Galleria Arad simbata 05.10.2013. La ora 20 a inceput concertul trupei Voltaj si de la ora 21 a inceput Revolutia cumparaturilor, care s-a terminat la ora 01 in data de 06.10.2013. Iata mai jos citeva imagini realizate in timpul petrecut la coada:

 

Implicarea personalului de la Galleria Arad a fost aproape inexistenta. Doar inainte de a ajunge la locul unde se depuneau bonurile fiscale pt a se obtine voucerele, erau unii angajati care nu prea stiau ce sa faca. Iata ca am fost nevoit sa stau din nou la o coada, in cu totul alte imprejurari !

Alte vremuri dar aceleasi obiceiuri ! Alte generatii, aceleasi obiceiuri. Doar locul este acelasi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *