Premii pt plata cu cardurile Visa in perioada 18.11.2013 – 19.01.2014

sigla_visaAm citit recent pe site-ul www.visa.ro ca in perioada 18.11.2013 – 19.01.2014 se desfasoara promotia “VISA Winter 2013”. Promotia este organizata de Visa impreuna cu toate bancile partenere din Romania.

Posesorii de carduri trebuie sa efectueze in perioada promotiei cel putin o tranzactie cu cardul Visa la comerciantii care accepta o astfel de modalitate de plata pe teritoriul Romaniei si/ sau in strainatate, la punctele de vanzare – POS sau online (nu retragerea de numerar facuta la un ATM).

In cadrul acestei promotii se vor acorda:

– 3 premii zilnice, in valoare de 500 lei fiecare, in total se vor acorda 189 premii zilnice

– 9 (noua) premii saptamanale, fiecare constand intr-un weekend la munte pentru doua persoane. Premiu contine cazare pentru 3 nopti (joi-vineri-sambata) la Sport Hotel&Spa din Poiana Brasov intr-un junior suite, pensiune completa, tratament SPA – 2 proceduri (stress relief massage pentru 30 minute/2 persoane si dus masaj Vichy pentru 30 de minute/2 persoane) , acces la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, salon de relaxare, hot tub exterior si abonament schi pentru 3 zile.  Pachetul nu contine transportul castigatorului pana la destinatie. Valoarea premiului este de 7540 lei (TVA inclus).
Regulamentul promotiei il puteti citi aici iar lista cistigatorilor o puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *