In Arad m-am simtit ca si la Bruxelles !

gara_aradScriam in articolul Transportul public in Bruxelles ca in Bruxelles, in statiile si in vagoanele de metrou precum si in gari toate anunturile se fac limba franceza, olandeza si engleza. Ieri noapte am fost in Gara Arad si spre surpriza mea am auzit ca anunturile se faceau in limbile romana, engleza si franceza ! In plus se auzeau destul de bine si chiar se intelegea ceaa ce se punea la microfon.

Incredibit, parca eram in Bruxelles ! Poate se anunta in acest mod mai demult, dar eu nu am mai fost de mult in Gara Arad, asa ca doar acum am aflat ! Iata ca se poate si la noi. Lucrurile mici fac uneori diferenta ! Nu prea am vazut turisti straini dar poate totusi vor aparea.

Gara din Arad a trecut in ultimii ani printr-un amplu proces de renovare in interior, iar din vara anului 2013 se renoveaza peroanele si liniile. Proiectul prevede o pasarela moderna, cu lifturi si scari rulante. Pe coridorul principal urmeaza sa fie o zona comerciala. De asemenea va fi renovata si fatada cladirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *