Nou serviciu permanent cu trenul pe ruta Bucuresti-Budapesta-Viena si retur

sigla_cfr_calatoriÎncepând din data de 1 decembrie 2013, CFR Călători introduce un nou serviciu zilnic de transport internaţional, pe ruta Bucureşti – Budapesta – Viena şi retur.

Trenul internaţional DACIA este format din vagoane de dormit, vagon cuşetă, vagoane clasă şi vagon restaurant, oferind pasagerilor standarde înalte de confort şi siguranţă.

Preţurile legitimaţiilor internaţionale de călătorie încep de la 39 euro pe sens, pentru o călătorie Bucureşti – Viena, la vagonul de clasa a II-a.
Călătorii care circulă cu vagoanele de dormit şi cuşetă beneficiază de mic dejun, inclus în preţul biletului de călătorie.
De asemenea, pe parcursul călătoriei, în vagonul restaurant,  toţi pasagerii pot beneficia, contra cost, de servirea micului dejun, prânzului şi cinei.
În vagoanele de dormit, grupurile de patru pasageri pot opta pentru deschiderea peretelui despărţitor dintre două cabine, fără a mai fi nevoie să fie utilizat culoarul vagonului. De asemenea, prin oferta DeLuxe, călătorii vor beneficia de un plus de confort, cabinele DeLuxe având grup sanitar propriu şi duş.
Trenul internaţional DACIA va sosi în fiecare dimineaţă la Viena Westbahnhof la ora 08.16, plecarea către Bucureşti Nord fiind programată în fiecare seară la ora 19.48.
Fie că este vorba despre o călătorie pentru afaceri sau o de o vacanţă în grandiosul oraş imperial, atât de faimos în special pentru muzica clasică, biletele internaţionale de tren la preţuri atractive sunt premiza pentru a vă putea bucura de splendorile Vienei în cel mai avantajos mod. 
Cumpărarea legitimaţiilor de călătorie se face din peste 80 de puncte de vânzare CFR Călători deschise traficului internaţional (stații  şi agenţii) şi din orice punct de vânzare bilete din Europa. Alte informaţii despre acest nou serviciu permanent se pot gasi pe site-ul  www.cfrcalatori.ro.
Informații despre circulația trenurilor internaţionale sunt disponibile în staţiile şi agenţiile CFR sau la telefon 0213145528 (trafic internațional Gara de Nord București).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *