Plata online fara card la PC Garage

sigla_pcgarageClientii PC Garage beneficiaza de astazi de un nou serviciu de plata: SEQR – o solutie inteligenta de plata prin intermediul smartphone-ului.

Implementarea solutiei de catre PC Garage marcheaza o noua etapa in comertul electronic romanesc, fiind primul magazin online care intra in reteaua Seamless SEQR. Datorita simplitatii si sigurantei tranzactiilor, plata prin solutia SEQR va contribui la imbunatatirea perceptiei clientilor fata de platile online.

Serviciul este momentan disponibil clientilor GarantiBank.

Cum se realizeaza o plata SEQR. Pe scurt si pe intelesul tuturor.

Dupa finalizarea cosului de cumparaturi, utilizatorul trebuie sa selecteze optiunea de plata SEQR, sa scaneze codul QR de pe ecranul monitorului prin intermediul aplicatiei si sa valideze operatiunea cu codul sau PIN. Dupa aprobarea tranzactiei, are chitanta salvata pe telefonul mobil si accesibila mereu. Utilizatorul nu trebuie sa introduca sau sa trimita nicio informatie legata de plata sau detaliile personale, procesul de cumparare simplificandu-se astfel semnificativ.  Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe App Store sau Google Play.

Pe larg cu detalii despre plata prin solutia SEQR aici

Sursa: www.pcgarage.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *