Oferta Cosmote fara obligativitate contractuala

sigla_cosmoteAm intrat recent pe www.cosmote.ro si si am vazut ca pentru persoane fizice au aparut abonamente fara perioada minima contractuala. Astfel Cosmote este primul operator de telefonie mobila din Romania care ofera astfel de abonamente, fara contract pe 1 sau 2 ani. Inteleg ca oferta este lansata din decembrie 2013, dar vad ca nu i s-a facut deloc publicitate.

Noua oferta COSMOTE fara obligativitate contractuala este disponibila pentru noi activari de contract cu unul din planurile tarifare de voce COSMOTE Free – activari noi, migrari de la cartela la abonament, activari prin portare – pentru clientii rezidentiali, fara perioada contractuala obligatorie.

Descrierea ofertei promotionale:
Primesti lunar credit de 20% din valoarea lunara a Abonamentului.

Creditele se vor acumula pe o perioada de maxim 24 luni contractuale, pentru facturile emise. Fiecare credit acumulat valoareaza 1 Euro. Creditele accumulate pot fi utilizate in urmatoarele conditii:

  • Abonatul alege sa continue relatia contractuala cu Cosmote, prin achizitionarea unui Pachet Promotional compus dintr-un terminal si un nou abonament existent la achizitie, cu Perioada Initiala minima obligatorie, pentru acelasi numar de telefon. Creditele pot fi utilizate pentru achizitionarea terminalului existent in Pachetul Promotional, aplicandu-se la valoarea de plata in magazine;
  • Nu are debite fata de Cosmote (toate facturile emise sunt achitate).

Mai multe detalii despre aceasta oferta puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *