Programul de loialitate atasat cardului de credit BCR Wizz Air va inceta din 31.01.2014

card_bcr_wizzairPe extrasul de cont din ianuarie 2014 al cardului de credit BCR Wizz Air am citit urmatoarea notificare:

“Va informam ca incepind cu 31.01.2014, programului de loialitate atasat cardului de credit BCR Wizz Air va inceta.Punctele existente in conturile detinatorilor de carduri de credit BCR Wizz Air vor fi transferate automat pe 31.01.2014 in contuile Wizz Air. Regulamentul si Actul Aditional sunt postate la http://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/credite/carduri-de-credit/campanii-carduri. Punctele vor fi disponibile pentru zboruri si alte servicii aditionale Wizz Air, in conformitate cu termenii si conditiile programului Wizz Air.”

Am intrat la adresa indicata si am gasit actul aditional unde era mentionata incetarea programului de loialitate. In schimb nu am gasit mentiunea daca se mentine sau nu calitatea de membru al WIZZ Discount Club (care ofera reducere de 45 lei pentru zborurile dus la toate biletele peste 39 lei). Am intrebat acest lucru la BCR dar inca nu am primit raspuns.

Am primit informatii de la unii detinatori de carduri de credit BCR Wizz Air ca in contul de pe www.wizzair.com le-a aparut mesajul “Calitatea dumneavoastră de membru al Clubului WIZZ Discount a expirat”.

Actualizare 27.01.2014.

Referitor la calitatea de membru al WIZZ Discount Club, am primit azi de la BCR urmatorul raspuns:

“Va informam ca incepand cu 31.01.2014 nu vor mai fi reinnoite abonamentele anuale pentru Wizz Discount Club.”

Actualizare 28.01.2014.

Referitor la calitatea de membru al WIZZ Discount Club, am primit azi de la Wizz Air urmatorul raspuns:

“Deoarece colaborarea companiei noastre cu BCR a luat sfărșit, Wizz Air găsind un alt partener pentru oferirea acestor carduri, repectiv BancPost, clienții BCR deținători de carduri Wizz pot beneficia în continuare de Serviciul Wizz Discount Club până la sfărșitul lunii Ianuarie a anulul în curs sau până la data de expirare stabilită, fără posibilitatea de prelungire. Contul dvs. Wizz este înregistrat pentru serviciul Wizz Discount Club până la data de 19 Aprilie 2014, dată la care acest serviciu va expira.

Punctele colectate ca urmare a utilizării cardului de credit Wizz BCR vor fi transferate contului Wizz al titularului până la sfârșitul acestei luni (Ianuarie 2014) și vor putea fi folosite pentru încă un an alături de compania noastră. Conform regulilor stabilite pentru acest program, nu se vor mai putea transfera punctele acumulate pentru utilizarea cardului de credit Wizz BCR ulterior acestei date.”

2 comments for “Programul de loialitate atasat cardului de credit BCR Wizz Air va inceta din 31.01.2014

 1. puiu dumitru gheorghe
  27/01/2014 at 08:46

  multumim Danut….

  • dancioca
   27/01/2014 at 12:23

   Cu placere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *