Precizari de la Wizz Air privind cardul de credit BCR Wizz Air

card_bcr_wizzairAzi 01.02.2014 am primit de la Wizz Air urmatorul mesaj:

“Stimate pasager,

Va informam ca programul atasat cardului dumneavoastra de credit WIZZ, in parteneriat cu BCR, nu va mai fi valabil incepand cu 1 februarie 2014.

Punctele colectate vor fi transferate in contul dumneavoastra WIZZ incepand cu data de 3 februarie 2014. Punctele transferate vor putea fi folosite pentru a achizitiona bilete de avion Wizz Air precum si alte servicii in cadrul procesului de rezervare, inca un an de la data inregistrarii lor in contul dumneavoastra WIZZ.

Totodata, statutul dumneavoastra de membru Wizz Discount Club va inceta incepand cu data de 19 04 2014

Pentru a va reinnoi gratuit calitatea de membru Wizz Discount Club va invitam sa aplicati aici pentru noul card de credit WIZZ Bancpost. Cu noul card WIZZ Bancpost si programul de loialitate “SHOP & Travel” atasat aveti posibilitatea sa adunati in continuare puncte la cumparaturi si sa le transformati ulterior in zboruri si servicii pe wizzair.com.

Va invitam sa consultati si ofertele noastre curente de pe wizzair.com

Speram sa va intampinam curand intr-unul din zborurile Wizz Air.

Echipa Wizz Air”

Referitor la data la care inceteaza statutul de membru Wizz Discount Club, care in cazul meu este 19.04.2014, aceasta este diferita la fiecare client. Eu am fost membru Wizz Discount Club, inainte de a avea cardul de credit BCR Wizz Air.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *