Conacul Archia – o pensiune pt toate gusturile

conacul archia_09.03.2014In weekend-ul trecut – de vineri seara pina duminica dupa-amiaza – am fost la Conacul Archia, unde am participat la o intilnire cu toti angajatii firmei la care lucrez. Conacul Archia este la aproximativ 3 Km de Deva inainte de intrare in Archia.

Pensiunea are 13 camere duble si 2 apartamente. Ceea ce este interesant la camere este ca fiecare dintre ele este mobilata diferit si are un nume legat de decorare: Radacini, Copaci, Vinatoare, Frunze, Cai, Englezesc, Traditional, Echitatie, Flori de cimp, Cuib de pasarele, Hulubarie, Floarea soarelui, Levantica, iar cele doua apartamente sunt denumite Maci si Transilvan. Am vizitat mai multe camere si fiecare are diverse elemente specifice in sticta legatura cu denumirea. Camerele arata la fel cu imaginile de pe site ! Pensiunea mai are si un restaurant spatios cu piese de mobilier foarte interesante si o sala de conferinte. Chiar si receptia este deosebita.

In curtea Pensiunii exista si o piscina si doua corturi pt evenimente, precum si un centru de echitatie format din grajduri si manej cu nocturna. Unii dintre colegi au facut plimbari pe cal, bineinteles insotiti de instructor. Peste tot era semnal Wi Fi deci un plus de confort al vietii moderne. Practic peste tot se poate observa o combinatie fericita intre vechi si nou. Chiar si pe pagina web se mentioneaza acest lucru – “Imbinatia perfecta a doua secole !”

Masa a fost foarte buna, am avut acces si la sala de conferinta. Servirea a fost de asemenea foarte buna. Astfel am petrecut un weekend minunat intr-un loc primitor cu cei care ii trec pragul.

Mai multe imagini realizate la Conacul Archia in perioada 07-09.03.2014 puteti vedea aici.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *