La Arsenal Park iti aduci aminte de armata !

arsenal_park_01Simbata 08.03.2014, dimineata, am plecat de la Conacul Archia la Arsenal Park. Acesta este situat inainte de intrarea in Orastie venind de la Deva. Initial a fost o baza militara secreta si fabrica de munitie, iar din 2009 a devenit Arsenal Park, un complex turistic si de agrement.

Complexul are 200 de locuri de cazare dispuse in mai multe cladiri pe aria celor 88 de hectare. Peste tot sunt expuse, tancuri, tunuri, avioane, camioane, rachete si tot felul de utilaje militare. Pt cei care au facut armata, iar eu ma numar printre ei, aici cu siguranta iti poti aduce aminte, poate cu nostalgie de vremurile tineretii petrecute in armata !

arsenal_park_02Aici se pot organiza team buildinguri si multe jocuri cu specific militar. Noi am participat la activitatea de Treasure Hunt (cautarea de comori). Fiecare grup primeste un set de intrebari al caror raspuns se afla in parc. Trebuie mers efectiv pe teren si cautate raspunsurile. Conteaza spiritul de observatie dar si amintirile din armata !

Am petrecut 3 ore in aer liber, ne-am distrat, am alergat si am vazut tehnica militara pe care mai ales cei mai tineri nu au mai vazut pina cum.

Mai multe imagini realizate la Arsenal Park in 08.03.2014 puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *