Noile abonamente Digi Tel cu minute incluse

sigla_rcs-rdsAm vazut recent pe pagina www.rcs-rds.ro ca au aparut noi beneficii la abonamentele Digi Tel pt telefonie fixa de la RCS-RDS. Astfel, la abonamentul Digi Tel in Familie (1,24 euro inclusiv TVA) sunt incluse si 100 minute pentru convorbiri catre retelele nationale fixe, iar la abonamentul Digi Tel National (2,48 euro inclusiv TVA) sunt incluse si 100 minute pentru convorbiri catre retelele nationale mobile, retele fixe din U.E, retele fixe si mobile din SUA, Canada si China. Restul beneficiilor si tarifele pt convorbiri au ramas neschimbate. Mai multe detalii despre abonamentele Digi Tel puteti citi aici.

Actualizare 02.04.2014

Am intrebat azi prin formularul de contact de pe pagina www.rcs-rds.ro daca si abonatii existenti beneficiaza de noile abonamente. Mi s-a raspuns prin SMS, ca din 01.03.2014 beneficiaza si abonatii existenti de noua aferta de telefonie fixa cu 100 minute incluse.

1 comment for “Noile abonamente Digi Tel cu minute incluse

  1. 21/03/2014 at 22:32

    Deocamdata doar la abonamentele noi, poate or sa beneficieze si abonatii existenti de aceleasi beneficii… 🙂 Le-ar fi usor de calculat… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *