Noul site cosmote.ro

sigla_cosmote_newIn sfirsit Cosmote a modificat pagina web www.cosmote.ro !

Noul site le permite utilizatorilor sa activeze contracte noi sau sa le reinnoiasca pe cele existente. De asemenea exista si sectiune MyAccount (fostul Webcare) prin care clientii isi pot gestiona contul (abonament sau cartela), sa-si plateasca facturile, sa-si incarce cartela cu credit, sa activeze extraoptiuni, etc. Am vazut ca se poate accesa MyAccount cu vechea parola de Webcare.

Am vazut ca exista si o sectiune numita Automatul de oferte, in care clientii isi pot configura orice pachet cu smartphone, abonament, extraoptiune si accesoriu intr-o singura pagina. Clientii pot sa si comande online, primind coletul la adresa dorita.

Pagina are si cele doua sectiuni clasice – Personal si Business – si de asemenea exista si posibilitatea de abonare la Newletter.

Deocamdata pagina are aceeasi culoare verde, dar probabil ca va urma schimbarea culorii de indata ce se trece la T-Mobile.

1 comment for “Noul site cosmote.ro

 1. Iancu Gheorghita
  16/05/2016 at 10:38

  Buna ziua.
  Sunt posesorul unei cartele preplatite de foarte multi ani. In data de 14 Mai 2016 am activat prelungirea valabilitatii creditului. Mi.au fost retrasi 3 euro( valabilitatea a fost prelungita 60 zile) urmand ca cei 3 euro ramasi sa fie retrasi de Cosmote pentru activarea extraoptiunii active pe numarul. meu. Astazi am primit mesaj ca sunt in perioada de gratie si nu mai pot efectua apeluri. Cu intelegere va rog sa verificati ce s.a intamplat si sa rezolvam problema..Pentru detalii contactati,ma la adresa email pentru a va da si alte informatii in vederea lamuririi acestui incident nedorit.
  Va multumesc.
  Cu consideratie. Iancu Gheorghita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *