Roaming national intre RCS & RDS si Vodafone

sigla_rcs-rdsIn ultimele zile s-a vorbit mult dspre semnarea unui acord de roaming national intre RCS & RDS si Vodafone. Ieri, la conferinta de presa a RCS & RDS s-a confirmat semnarea acestui acord.

Iata mai jos informatia aparuta pe pagina www.rcs-rds.ro:

“Clientii Digi Mobil, persoane fizice si juridice beneficiaza de acoperire la nivel national cu servicii de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator* , pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.

Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Cand te afli in reteaua Digi Mobil, vei vizualiza pe telefonul tau reteaua “Digi Mobil”. Cand te afli in roaming national, vei vizualiza pe telefon reteaua “Digi MobilR”. Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, beneficiezi de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil. Din luna iulie 2014, roamingul national va fi disponibil si pentru serviciul de date mobile.

* Acordul este incheiat intre Vodafone Romania si RCS & RDS, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.

Detalii despre abonamentele Digi Mobil puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *