Apasati tasta 5 !

Scriam recent intrun articol despre ANAF, ca am vazut acolo si lucruri bune – de exemplu sistemul de bonuri de ordine – care evita inghesuiala. In 17.04.2014 am fost in Arad la ANAF sa mai platesc o suma rezultata dintr-o declaratie rectificativa. Si de data asta am stat mai mult de o ora la rind.

In acest timp am avut timp sa privesc in ce stare sunt distribuitoarele de bonuri de ordine. Iata mai jos cum arata unul dintre ele:

apasati_tasta_5

Probabil ca butoanele cu eticheta autocolanta sunt defecte si s-a facut o redirectionare vizuala spre tasta 5 !

2 comments for “Apasati tasta 5 !

 1. Felicia
  22/04/2014 at 20:00

  Cozile se creeaza si fiindca sistemele informatice nu functioneaza cum trebuie la ANAF. Din cauza lor eu am renuntat de ceva vreme sa mai platesc taxe la ghiseu, le platesc cu ordin de plata, chiar daca ma costa ceva mai mult.

  Conturile in care trebuie facute platile pentru fiecare trezorerie locala se gasesc pe site-ul ANAF, doar ca e bine sa fie verificate printr-un telefon la ANAF Arad – camera 5 – asistenta contribuabili – 0257-202729. Personalul de acolo este amabil.

  Eu de exemplu am facut o plata gresita, fiindca nu am stiut ca regularizarile anuale de impozit se platesc in acelasi cont, indiferent din ce sursa a provenit venitul. In schimb, pentru CASS nu exista cont de regularizari, atat platile anticipate cat si regularizarile se platesc in acelasi cont, cel care corespunde sursei de venit.

  • dancioca
   22/04/2014 at 23:06

   Am vazut ca sunt afisate conturile in care se fac platile. Am remarcat ca sunt conturi diferite pt platile anticipate pt impozit si pt CASS. Nu am incredere sa platesc prin OP. Astept cu nerabdare sa pot plati online, Am citit ca au fost discutii intene in acest sens. Poate tinara doamna ministru sa faca ceva in acest sens. Poate prin ghiseul.ro poate direct pe pagina anaf.ro. Doar nu o fi asa de greu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *