O noua zona de parcare cu plata in mun. Arad

arad_02.05.2014Din aceasta primavara a aparut in mun. Arad inca o zona de parcare cu plata – Zona C (verde) pe Cl. Aurel Vlaicu si Cl. Victoriei.

Hotarirea Consiliului Local al Mun. Arad nr. 9 /28.01.2014 care reglementeaza aceasta modificare o puteti citi aici.

In zona C se poate plati parcarea se poate plati cu  monede, card de parcare sau SMS. In proiectul de hotarirea era mentionata doar plata cu SMS dar in hotarire vad ca apare si plata cu monede si card de parcare. Cred ca totusi sunt doar citeva parcometre.

Tarifele de parcare pt plata cu monede si card de parcare sunt: – 0.9 lei / ora, 1,8 lei / 2ore si 6 lei / zi. Tarifele de parcare pt plata cu SMS trimis la 7420 (disponibil in retelele  Orange, Vodafone si Cosmote) sunt:

– pt o ora – 0,2 Euro + TVA

– pt doua ore – 0,4 Euro + TVA

Aici puteti gasi toate informatiile (mai putin despre zona C) despre sistemul de parcare (inclusiv despre parcarile rezidentiale), orarul, tarifele (pt plata cu monede, card, SMS si abonamente), strazile si zonele de parcare, precum si actele necesare pt diferitele tipuri de abonamente.

Detalii despre modalitatea de plata a parcarii prin SMS puteti citi aici. In plus fata de informatiile din articolul respectiv este posibilitatea de a trimite SMS si din reteaua Cosmote, in plus fata de retelele Orange si Vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *