Noi informatii disponibile in Contul Digi de la RCS & RDS

contul-meu-digiDupa ce din toamna anului 2013 s-a introdus posibilitatea de a comanda online din contul Digi de la RCS & RDS a diverselor echipamente (stick internet, router, decodoare SD / HD si carduri CI+) precum si de servicii Fiber Link, iata ca din aprilie 2014 au aparut si alte informatii disponibile.

Astfel a aparut sectiunea Oferte noi unde se pot vedea abonamentele de telefonie mobila inclusiv extraoptiunile specifice. Tot aici inteleg ca in curind se vor putea comanda si noi abonamente de telefonie mobila.

De asemenea, din aceasta luna, pt cei care au Digi Mobil, a aparut optiune Cost Control. Aici apar aceleasi informatii care se obtin prin SMS fara continut la numarul 700 (pt persoane fizice). Astfel apare numarul total de minute nationale / internationale consumate, cantitatea de MB consumata si costul estimativ.

Tot din contul Digi se pot configura si celelalte servicii ale RCS & RDS: Fiber Link, Digi WiFi, Digi Storage, Digi Oriunde, Digi Online si se poate plati factura Digi online cu cardul Iata ca incet-incet acest serviciu se perfectioneaza si devine din ce in ce mai complet si util.

Actualizare 19.05.2014

Recent am vazut ca se poate activa / dezactiva si roamingul de date si de voce.din Contul Digi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *