Parcul Italia in Miniatura din Rimini

italiainminiatura_28.06.2009Scriam recent despre Parcul Minimundus din Klagenfurt (Austria). Am mai vizitat un astfel de parc si anume Italia in miniaturawww.italiainminiatura.com – situat linga orasul Rimini (Italia). Acesta este este un parc tematic cu 273 cladiri in miniatura din toate provinciile Italiei si din citeva tari europene, realizate la scara 1:25 si 1:50.

O atractie a parcului este o replica a Grand Canal din Venetia, realizat pe o suprafata de 12.000 mp. Te poti plimba cu o mica barca si de aici poti admira cladirile din Venetia in miniatura ! Sunt foarte bine realizate si e o senzatie extraordinara, mai ales daca ai vazut si originalul !

Mai exista si un tren suspendat monorai, din care poti admira miniaturile de la o oarecare inatime, precum si un Luna park care face deliciul copiilor. Parcul este deschis la intreaga capacitate din martie pina in septembrie.

Biletul de intrare pt adulti costa 22 Euro si pt copii costa 16 euro. Este interesant ca se mai ofera gratuit inca o vizita in Parc (in acelasi an) pt aceleasi persoane care au cumparat bilet. Asa am procedat si noi, astfel ca am vizitat Parcul Italia in miniatura in 27-28.06.2009. Iata mai jos toate imaginile realizate in cele doua zile:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *