Vodafone lanseaza noul abonament RED 19 si include serviciile 4G in toate abonamentele RED

sigla_vodafoneBucuresti, 19 iunie, 2014 –Vodafone Romania lanseaza o noua promotie pentru clientii persoane fizice, ce ofera un nou abonament – RED 19, servicii 4G incluse in toate pachetele RED, telefoane la preturi avantajoase ce pornesc de la 1 Euro si acces gratuit in aplicatii mobile. In plus, Vodafone simplifica intreg portofoliul de abonamente si reduce numarul pachetelor disponibile de la 10 la 8, cu preturi incepand de la 7 Euro (Easy 7).

Clientii pot beneficia de convorbiri si mesaje text nelimitate in orice retea, incepand acum de la 19 Euro (TVA inclus), cu noul pachet RED 19. Toate pachetele RED – RED 19, RED 25, RED 39 si RED 59 – au acum servicii 4G incluse in abonament: In plus, incepand cu RED 25, clientii dispun de minute si trafic de date disponibile si in roaming si de aplicatii mobile gratuite pe toata durata contractuala.

Beneficii

RED 19

RED 25

RED 39

RED 59

Minute si SMS-uri nationale

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Minute internationale

250

 

500

 

1000

 

2000

Minute roaming

n/a

Trafic de date (*disponibil si in roaming)

1 GB

1,5 GB (*)

3 GB(*)

6 GB (*)

Smartphone la pret special

Aplicabil

Aplicabil Aplicabil Aplicabil

Viteza 4G

Aplicabil

Aplicabil

Aplicabil

Aplicabil

Pachetele RED 25, RED 39 si RED 59 includ acces si trafic gratuit in aplicatiile Zonga si Seenow, ce ofera muzica (Zonga) si peste 60 de canale TV, emisiuni de lifestyle si documentare (Seenow).

Abonatii RED pot opta si pentru telefoane la preturi avantajoase. Astfel, clientii pachetelor RED 19 pot alege noul Vodafone Smart 4 Turbo*, la pretul de 1 Euro (TVA inclus) sau Samsung GALAXY Express 2 la pretul de 49 Euro (TVA inclus). Promotional, impreuna cu pachetul RED 39, clientii pot achizitiona 2 noi smartphone-uri intrate in portofoliul Vodafone: HTC ONE Mini 2 la pretul de 29 Euro (TVA inclus) sau Huawei Ascend P7* la pretul de 1 Euro (TVA inclus).

Clientii care isi doresc achizitionarea unui smartphone odata cu noul abonament pot opta si pentru unul din pachetele Smart, incepand cu 9 euro: Smart 9 (9 Euro, TVA inclus), Smart 11 (11 Euro, TVA inclus) sau Smart 13 (13 Euro, TVA inclus).

Beneficii

Easy 7 (7 Euro)

Smart 9

Smart 11

Smart 13

Minute in retea

1250

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Minute nationale

* 125 unitati (comune pentru SMS si minute)

150

300

400

SMS in retea

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

SMS nationale

*125 unitati (comune pentru SMS si minute)

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

Trafic de date

50 MB

150 MB

300 MB

500 MB

Vodafone continua sa ofere clientilor sai posibilitatea de a testa internetul nelimitat pentru o perioada de 3 luni (pentru clientii RED), respectiv 1 luna (pentru clientii Smart). Oferta “NET fara limite” se activeaza de catre utilizatori printr-un apel la *100#.

Clientii care doresc sa achizitioneze atat o tableta cat si un smartphone au acum la dispozitie noul pachet Vodafone Smart Tab Duo. Abonamentul ofera smartphone-ul Vodafone Smart 4 Mini si tableta Vodafone Tab 4 8 ‘’, cu avans 0 si abonament lunar de 99 RON si include: minute nelimitate in retea, SMS-uri nationale nelimitate, 200 minute nationale si internationale (catre retele fixe si mobile) si 1GB trafic de internet, care poate fi utilizat la comun, atat pe tableta cat si pe smartphone. Promotional, clientii pot beneficia de 1 luna internet nelimitat si de aplicatii mobile gratuite, pe toate perioada abonamentului (24 luni): TV by Vodafone prin Seenow, muzica nelimitata prin Zonga si 50 GB spatiu de stocare in Vodafone Cloud.

Utilizatorii noilor abonamente Smart beneficiaza si de telefoane speciale, la preturi avantajoase, incepand cu 1 Euro, pentru contractele cu o durata de doi ani. In plus, familia telefoanelor sub brand propriu se imbogateste cu doua noi modele, ajungand astfel la un portofoliu de 5 terminale: Vodafone Smart Mini, Vodafone Smart 4 Mini, Vodafone Smart 4, Vodafone Smart 4 Turbo (4G)*, Vodafone Smart 4 Power (4G)*. Pentru mai multe detalii privind oferta de abonamente si terminale, puteti intra pe https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm

Abonatii Vodafone au acces si la cele peste 35 de aplicatii mobile dezvoltate si sustinute de Vodafone Romania. Aplicatiile powered by Vodafone au ajuns deja la peste 3.500.000 de descarcari, pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone. Cea mai recenta aplicatie din portofoliu este “Vodafone la Mondiale”, ce permite utilizatorilor sa afle in timp real cele mai noi informatii privind rezultatele meciurilor in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. In curand, vor fi disponibile doua noi aplicatii pentru utilizatori: Message+, o noua modalitate de a comunicare ce imbina eficienta SMS-ului si experienta chat-ului si QuizIt, un concurs interactiv de cultura generala. Mai multe informatii despre aplicatiile powered by Vodafone sunt disponibile la www.vodafone.ro/aplicatii.

*Telefoanele Vodafone Smart 4 Turbo (4G), Vodafone Smart 4 Power (4G) si Huawei Ascend P7 sunt disponibile incepand cu luna iulie 2014

Sursa: www.vodafonenewsroom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *