Wi Fi gratuit cu Romtelecom si Fon

logo_romtelecom_fonAm citit pe diverse forumuri de discutii de la sfirsitul anului trecut despre reteaua de spot-uri Wi Fi Fon. Iata ca de citeva zile am vazut pe pagina www.romtelecom.ro ca serviciul Fon s-a lansat si se poate activa din contul MyAccount pt clientii care au serviciul de internet de la Romtelecom cu router wireless Huawei HG 658. Activarea optiunii Fon nu implica costuri suplimentare si se poate dezactiva oricând, tot fără costuri suplimentare, din contul MyAccount. Reactivarea este de asemenea gratuită.

Deocamdata vad ca nu a aparut nici un comunicat de presa ci doar un link de la o reclama de pe pagina de start.

Iata mai jos citeva detalii despre acest serviciu.

Orice membru al comunităţii Fon împarte cu alţi membri doar o mică parte din conexiunea Wi Fi de acasă. Dacă devii şi tu membru, poţi folosi conexiunea Wi Fi a celorlalţi şi, la rândul tău, o poţi împărţi pe a ta. Harta spoturilor Fon din toata lumea o puteti vedea aici.

Dacă devii membru al comunităţii Romtelecom Fon, reţeaua ta Wi-Fi de acasă se împarte în două: o parte privată de care poţi beneficia doar tu şi o parte publică la care se pot conecta alţi membri ai comunităţii.

Orice membru al comunităţii Romtelecom Fon se poate conecta la reţeaua ta. Pentru ca experienţa ta de utilizare a reţelei private să nu fie afectată, numărul de persoane care se poate conecta la reţeaua publică este limitat la 2, banda de internet alocată fiecaruia fiind limitată la 1 Mbps. În plus, dacă niciun membru nu este conectat, poţi folosi întreaga bandă.

Dacă eşti abonat Romtelecom, poţi accesa oricare dintre cele 13 milioane de Fonspot-uri din toată lumea, folosind doar username-ul şi parola ta. Astfel, ai acces nelimitat şi gratuit la internet, fără grija tarifelor de roaming.

Daca se descarcă gratuit aplicaţia Fon din Google Play sau App Store şi se introduce în aplicaţie datele tale de autentificare, de fiecare dată când aplicaţia va detecta un Fonspot te va conecta automat.

Alte detalii despre Fon puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *