O noua modalitate de plata a facturii Enel prin terminalele Zebrapay

enelBucurești, 7 iulie 2014 – Începând din această lună, clienţii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au la dispoziţie o nouă modalitate de a-și achita factura de energie electrică, în numerar, prin terminalele ZebraPay.

Noua modalitate aduce un plus de confort şi rapiditate în efectuarea plăţilor şi poate fi utilizată de clienţii Enel din regiunile Banat, Dobrogea şi Muntenia. Terminalele ZebraPay acceptă efectuarea plăților în numerar, atât pe baza codului ENELTEL cât și prin scanarea codurilor de bare inscripționate pe factura.

În prezent, rețeaua de terminale de plată Zebrapay este alcătuită din peste 750 de terminale de plată, amplasate în peste 150 de localități. 400 de terminale de plată ZebraPay sunt amplasate în cele trei zone – Muntenia Sud, Dobrogea și Banat – acoperite de Enel. Locațiile în care sunt amplasate terminalele ZebraPay sunt marile suprafețe comerciale precum Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan, Billa saurețeleregionale precum Diana, Annabella, Succes, magazine decartier cu program prelungit de lucru sau non-stop, piețe, benzinării, dar şi universități private/de stat şi campusuri universitare.

Enel a dezvoltat în România una dintre cele mai mari rețele de puncte alternative de plată a facturii de electricitate, astfel încât clienții pot acum achita convenabil factura la cea mai apropiată unitate, nemaifiind necesară deplasarea la o casierie Enel.

Peste 10.000 de puncte de încasare sunt disponibile la nivelul întregii țări pentru o plată a facturilor Enel mult mai facilă. In plus, pentru plățile în numerar nu se percepe comision.

În prezent, clienţii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au la dispoziție diverse modalităţi de plată: numerar, reţeaua de ATM –uri (bancomate), debit direct, internet, virament bancar, automate de încasare.

Sursa: www.enel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *