Roaming national de date intre RCS & RDS si Vodafone

sigla_rcs-rdsDupa ce la sfirsitul lunii iunie 2014 au aparut precizari suplimentare despre acordul de roaming national de voce intre RCS & RDS si Vodafone, iata ca de saptamina trecuta s-a dat drumul si la roamingul national de date 3 G dintre cele doua companii. De data asta au aparut mai repede precizari referitoare la volumul de trafic de date care pot fi folosite in roaming national.

Iata mai jos precizarile de pe pagina www.rcs-rds referitoare al roamingul national de date:

“ACOPERIRE EXTINSA PENTRU DATE MOBILE

Acum iti oferim internet mobil si in roaming national. Poti utiliza acum Digi Net Mobil la nivel extins, national! Primesti 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii poti utiliza GRATUIT pana la 30 septembrie 2014.

Te poti conecta la internet in roaming national:

  • daca ai un abonament de telefonie mobila Digi Mobil care include internet mobil
  • daca ai activata optiunea de Date Mobile in roaming in telefonul tau (majoritatea telefoanelor au deja activata aceasta optiune, deci te vei conecta automat la internet in roaming national)

Simplu, rapid si usor!

Iti oferim cei 100 MB/luna suplimentar fata de traficul pentru internetul mobil inclus in abonamentul de voce!

Utilizarea datelor mobile in roaming national se poate face in limita a 100 MB in fiecare luna (pana la 30.09.14). Dupa consumarea traficului inclus, se limiteaza navigharea in reteaua de date mobile in roaming national. Cei 100 MB oferiti lunar pentru utilizarea internetului mobil in roaming national, sunt suplimentari fata de traficul inclus pentru internet in cadrul abonamentului de voce.

Anumite modele de telefoane necesita activarea optiunii de date mobile in roaming.

Oferta promotionala cu 100 MB/luna gratuit pentru internet mobil in roaming national este valabila in cadrul serviciilor de telefonie mobila si date mobile (pe telefon) ale RCS & RDS.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *