UPC lanseaza noi viteze de internet: Fiber Power 500 Mbps, acum in 8 orase

sigla_upcBucuresti, 21 august 2014 – UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de pe piata locala de telecomunicatii, isi extinde portofoliul de servicii de internet de mare viteza, prin lansarea Fiber Power 500 Mbps. In prima faza, produsul va fi disponibil in 8 orase – Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Iasi, Galati si Alba Iulia. Toti cei care locuiesc in zonele acoperite cu servicii UPC din aceste 8 orase se pot bucura acum de viteza de 500 Mbps, datorita retelei si tehnologiilor de ultima ora implementate de UPC. 

Un produs superior, disponibil pentru toti cei din zona de acoperire

UPC Romania acorda o importanta majora segmentului de internet, o zona cu potential semnificativ de crestere in conditiile in care rata de penetrare a broadband-ului fix este inca mica in Romania (56% fata de 76% media UE). Compania investeste semnificativ in reteaua sa, care poate livra fiecarui client rezidential viteze de download de pana la 1 Gbps si care are o capacitate de transfer de 4,9 Gbps, demonstrata public de catre UPC in august 2013, o data cu lansarea Fiber Power 200 Mbps. In luna aprilie a acestui an, UPC a anuntat ca produsul de 200 Mbps este disponibil in toata aria sa de acoperire cu servicii de internet.

“Avem o retea solida, capabila sa sustina tehnologii de ultima ora si produse digitale superioare. Oferim viteze mari de internet, de pana la 500 Mbps, dar si o stabilitate crescuta, ceea ce inseamna o experienta de navigare excelenta, confirmata de clientii nostri – peste 90% sunt foarte multumiti de produsul nostru de internet. Disponibilitatea produsului este esentiala – in toate orasele in care avem internet Fiber Power, inclusiv 500 Mbps, oferim aceste viteze tuturor celor din zona de acoperire. Cu Fiber Power 500 Mbps adresam acel segment de clienti care foloseste intensiv internetul pentru activitati consumatoare de banda. Pe masura ce numarul dispozitivelor WiFi evolueaza, creste si nevoia utilizatorilor de viteze mai mari. Ne dorim sa le oferim tuturor clientilor optiuni si servicii care sa se potriveasca obiceiurilor lor de consum”, declara Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC Romania.

Fiber Power 500 Mbps este disponibil tuturor clientilor UPC din cele 8 orase, datorita retelei de ultima generatie a companiei, care are la baza tehnologia Eurodocsis 3.0. Toti clientii UPC din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Iasi, Galati si Alba Iulia pot avea viteze de pana la 500 Mbps in mediul online si o conexiune stabila, excelenta.

“Am revolutionat in 2013 experienta utilizatorilor prin lansarea Fiber Power 200 Mbps, viteza optima pentru nevoile actuale ale unei familii, intr-un moment in care pe piata existau doar produse cu viteze de pana la 100 Mbps. Acum, demonstram inca o data puterea retelei UPC si lansam viteze mai mari, pentru utilizatorii care isi doresc si mai mult de la conexiunea lor la internet”, adauga Robert Redeleanu.

Echipamente premium si Wi-Fi inclus

Noutatea majora o reprezinta modemul Hitron CGNV4 de tip WiFi eMTA, un echipament premium ce poate receptiona viteze de pana la 1 Gbps si care integreaza cel mai nou standard wireless, AC. Acest echipament, adus pe piata din Romania exclusiv de UPC, este oferit gratuit, in custodie, iar clientii vor beneficia si de WiFi inclus. Modemul este compatibil si cu serviciul de telefonie. Fiber Power 500 Mbps este disponibil in aceasta prima faza in 8 orase si poate fi testat si achizitionat din orice magazin UPC din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati si Alba Iulia.

Sursa: www.upc.ro

2 comments for “UPC lanseaza noi viteze de internet: Fiber Power 500 Mbps, acum in 8 orase

 1. andrei
  28/08/2014 at 15:33

  Cum adica iti dau un modem cu wi-fi si beneficiezi si de wireless inclus? Nu asta e si ideea ca nu ma prind. Si de pret nu au marait nimic? Astept sa-mi expire perioada contractuala si trec pe rds ca m-am saturat de astia.

  • dancioca
   28/08/2014 at 16:12

   E o exprimare mai curioasa in comunicatul de presa. Poate de la traducere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *